NAJBOLJE ISKUSTVO KUPOVINE

U Pikadu se u potpunosti fokusiramo na kupce kako bismo im pružili najbolje iskustvo kupovine. Naš fokus je na njihovim potrebama što nas inspiriše da kreiramo inovativna rješenja u kojima se spaja posao i tehnologija čime se cijeli proces kupovine čini lakim, brzim i pouzdanim.

registrujte se

rastimo zajedno

Korištenjem Pikado platforme, razvijamo se i rastemo zajedno sa našim partnerima. Našim kupcima ćemo ponuditi mnoštvo proizvoda sa atraktivnim cijenama i popustima uz sigurno plaćanje te brzu isporuku na obostrano zadovoljstvo.

registrujte se

sve na jednom mjestu

Bez obzira da li ste se tek počeli baviti sa prodajom ili ste renomirana kompanija sa velikim iskustvom, Pikado platforma je namjenjena svima. Na jednom mjestu upravljajte prodajom, isporukama i zalihama, vršite promocije te imajte uvid u analitiku cjelokupnog online poslovanja, sve na jednom mjestu. Odaberite članstvo koje najviše odgovara profilu vaše organizacije i počnite prodavati već danas!

Izaberite članstvo

NAŠ POSLOVNI MODEL

Našim partnerima pružamo jedinstvene alate i uslugu kako bismo im pomogli da povećaju prodaju na našoj platformi poput integracije online plaćanja, praćenje isporuka, analitike, praćenje performansi prodaje i mnogih drugih. Takođe smo pružili mogučnost oglašavanja i kreiranja promocija kako bi njihove akcije dostigle vrhunac vidljivosti na obostrano zadovoljstvo.

registrujte se